Disclaimer

De op deze site weergegeven informatie is bedoeld voor onze burgers, klanten en belangstellenden die meer willen weten over onze organisatie en werkwijze. Daarbij streven wij vanzelfsprekend naar maximale transparantie en zorgvuldigheid. Omdat óók ons werk mensenwerk is, valt niet uit te sluiten dat de op deze site weergegeven informatie soms niet (meer) helemaal juist is. Mocht u stuiten op informatie waarvan u denkt deze feitelijke onjuistheden bevat, meld dat dan alstublieft via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Aan de op deze site weergegeven informatie kunt u géén rechten ontlenen. Mocht u behoefte hebben aan formele informatie over onze organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens vindt u hier.

Wij aanvaarden géén aansprakelijkheid voor de informatie die is opgenomen op andere sites waarvan wij een link op onze site hebben opgenomen.

De op deze site weergegeven informatie kunt u, mits rechten van derden niet in het geding zijn en onder voorbehoud van het bovenstaande en met adequate bronvermelding vrijelijk gebruiken.

Foto's op de website zijn gemaakt door:
Hielko Kuipers Fotoproducties Leiden
Arie van Dijk (Foto van Dijk)
Judith van der Graaf


Website wordt onderhouden door:
Hans-Eric van Dragt, Kwaliteitscoördinator
Jan de Nooij, Medisch Manager Ambulancezorg
Johan van Rhijn, Senior Beleidsfunctionaris

Webhosting
spreadit.nl