Actueel
Goede ambulancezorg redt mensenlevens, daar spannen wij ons voor in!


imago onderzoek ambulancezorg positief

juli 2017

Nederland heeft zeer veel vertrouwen in de ambulancezorg

In opdracht van AMbulancezorg Nederland is een landelijk imago-onderzoek ambulancezorg uitgevoerd. Hieruit blijkt dat de overgrote meerderheid zowel een positieve houding als veel respect en vertrouwen heeft in de ambulancezorg.

 

Lees meer...
 
Nieuwe koers ambulancezorg

Juni 2017

De regionale ambulancevoorziening Hollands Midden slaat een nieuwe weg in met de acute zorg. Vandaag is het contract ondertekend voor de aanschaf van een ultramodern systeem waarmee vanuit de ambulance op afstand samengewerkt kan worden met medisch specialisten en huisartsen om de optimale zorg aan acute patiënt te geven.

alt 

Lees meer...
 
clientenberaad geeft advies

mei 2017

Leden van het clientenberaad van de RAV zijn naar de ambulancebeurs in Fulda (D) geweest om een advies voor te bereiden vanuit het perspectief van de patient. Het clientenberaad is om advies gevraagd, voor wordt overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe brancard. In 2018 worden de huidige brancards vervangen.

alt

alt

 
Patient zeer tevreden

mei 2017

Patiënten aan wie ambulancezorg is verleend waarderen deze zorg gemiddeld met een 9. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek van onderzoeksinstituut NIVEL.  Aan het onderzoek deden 4.383 patiënten mee die spoedeisende ambulancezorg nodig hadden en 2.214 patiënten die gebruik hebben gemaakt van planbare ambulancezorg.

Lees meer...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 1 of 4